Despre noi

Cine suntem

ASOCIAŢIA STUDENŢILOR DIN INGINERIE ELECTRICĂ este organizaţia nonguvernamentală, apolitica şi reprezentativă a studenţilor din Facultatea de Inginerie Electrică, Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti. ASIE a luat naştere în anul 2012 la iniţiativa unor studenţi dornici de a aborda lucrurile altfel decat erau la acel moment, de a oferi studenţilor oportunitatea de a avea parte de o mai bună dezvoltare personala, de a organiza evenimente prin intermediul carora studenţii sa socializeze şi sa iasă din rutina zilnică şi nu in ultimul rând, din dorinta ca studenţii să aibă o mai bună reprezentativitate în structurile de conducere ale Facultăţii de Inginerie Electrcă si Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti.

 

 

 

 

Alatura-te noua

Vrei să te bucuri de o studenţie cât mai frumoasă, plină de evenimente plăcute şi în timpul căreia sa înveţi cât mai multe lucruri?

În cazul în care răspunsul este afirmativ, te aşteptăm cu braţele deschise în familia ASIE şi iti promitem că alături de noi vei învăţa lucruri noi şi te vei distra în acelaşi timp.

Pentru a deveni membru ASIE, te rugăm să completezi acest formular.

Close
Free WordPress Themes, Free Android Games